Contact met Minou Op Den Velde
over Minou op den Velde
Ik ben een ervaren journalist en tekstschrijver (Nederlands en Engels), en werk voor internationale opdrachtgevers, online en in print. Interviewen is mijn specialiteit. Ik maak grote portretten van bekende smaakmakers uit de wereld van cultuur, media, wetenschap, lifestyle, politiek en het publieke debat. Merken, bedrijven, uitgevers en instellingen huren mij in voor beeldbepalende interviewseries, reportages en online content met een onderscheidende inhoud.

Ik werk als tekstschrijver in het Nederlands en Engels. Door middel van persoonlijke gesprekken inventariseer ik de wensen en doelen van mijn klanten, en help hen om hun boodschap en identiteit effectief over te brengen aan een groter publiek. Van interviews en hoogwaardige brochures tot complete websites.

Daarnaast maakte ik zo’n twintig jaar als regisseur-programmamaker documentaires en reportages over cultuur en sociaalmaatschappelijke thema’s in binnen- en buitenland, voor de VPRO, NOS, VARA en NTR. Ik verzorgde de live meercameraregie van concerten op festivals als Pinkpop en Lowlands, en voor MTV. Mijn televisiejaren hebben me een groot netwerk opgeleverd, en veel ervaring als conceptontwikkelaar, beeldmaker en coach.

Volg Minou op den Velde op
LinkedIn en op Twitter